2010. július 19., hétfő

Táborozó hercegnőim












Lányaimat ezzel az jelzővel, nem szülői elfogultságomban illetem.




Tündérek és hercegnők világában éltek egy héten keresztül, ahol a smink és a körömlakk , a megfelelő öltözék mellett elengedhetetlen.
Hiába sminkelném, lakkoznám ki körmüket, tennék meg mindent, azt a fajta varázslatot nem tudnám biztosítani számukra, amiben 14 társukkal osztoztak a hercegnőtáborban.
A táborban, minden nap más hercegnő meséje köré lett felépítve a játékos és kreatív foglalkozás.

A kis hercegnők ideiglenesen egymás sminkeseként, vagy manikűröseként szépíthették magukat, amit oly nagy lelkesedéssel tettek meg.
Ezeken a napokon előfordult, hogy mosakodás nélkül szerettek volna ágyba-bújni, nehogy kárt tegyenek szépséges sminkjükben.
Minden nap növekedett éjjeliszekrényükre felhalmozott napi munkájuk tárgya, így kapott helyet az ékszeresdobozka mellett a varázspálca, fejpánt is...
Boldogan meséltek teázásukról, amit igazi porcelán teáscsészékből fogyaszthattak Belle napján, minden kislány az általa kiválasztott hercegnő ruhájában.

Már az első tábori napjuk is olyan kellemesen telt el, hogy legszívesebben haza se jöttek volna...
Itthon aztán elfeledkezve minden úri (hercegnői) modorról, valóságos kisördögként vedlettek át.
Viselkedésük megfékezéséhez, inkorrekt módon a zsarolást választottam, melyben a másnapi hercegnőtáborból tiltanám el a "rendbontót".
Gyengéjükre rátapintva egy hétig erős fegyverrel a kezemben sikerült féken tartanom őket.

A hét befejezéséhez hercegnőbált rendeztek, ahol minden hercegnő eljárhatta a saját, vagy csoportos táncát a meghívott szülők előtt.


A mi ikreink hozták a formájukat és egymással bolondozva produkálták magukat.
Emlékezetes napokat tölthettek a főtündér társaságában, ahová szívük még most is visszahúz.

Kétségtelen, komoly kihívást jelent számomra (megpróbálni) felülűberelni, a szórakoztatás ezen "iparágát", hogy a hercegnőim kedvébe sikerüljön járnom...

1 megjegyzés:

  1. Gyonyoruek a hercegnoid anya hercegno ruhaban es latszik hogy nagyon de nagyon jol ereztek magukat a hercegno heteben,olyan eletuk volt mint a hercegnoknek,smink,koromlak,hercegno bal,hu ha .pusizka

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails